Online Studiekeuzeprogramma

Dit is eigenlijk nog wat méér dan alleen een studiekeuzeprogramma. Hier kan je ook jouw talenten vinden via een persoonlijkheidstest. Na de persoonlijkheidstest kun je gelijk je interesses ontdekken en die gebruik je vervolgens om naar studies te zoeken. Je eindigt met een Studie Top-3 en een concreet stappenplan. Wanneer je klaar bent met het programma kun je de keuze maken welke studie het best bij jou past!

Wat krijg je tijdens deze training voor €39,50?

Na afloop van dit online studieprogramma weet je welke kleur persoonlijkheid je hebt. Ben je geel, dus heel analytisch? Ben je rood, dus heel avontuur

De keuzecirkel

Online Studiekeuzeprogramma

Helpt jou in praktische stappen aan de juiste studiekeuze

Het stappenplan van het programma

  1. Persoonlijkheidstest
  2. Interessetest
  3. Studies zoeken
  4. Drijfveren
  5. Talenten
  6. Ranking in the studies
  7. Samenvatting
  8. Actieplan

Het Resultaat

persoonlijkheidstest

Om een goede keuze te kunnen maken voor je studie is het belangrijk dat je een overzicht hebt van je talenten. Met deze test kom je er dus ook achter wat jouw talenten en kwaliteiten zijn door verschillende testen.

Wanneer je een goed beeld hebt van jezelf als persoon en je kwaliteiten is het tijd om te zoeken naar studies. In dit programma kijk je kritisch naar jouw gekozen studies en weet je na afloop de beste keuze te maken door de studies te rangschikken!

Schrijf je nu in!

Pak nu jouw kans met dit uitgebreide studieprogramma en schrijf je in door op onderstaande button te klikken.

Begin met jouw zoektocht naar je studie!