Online Studiekeuzeprogramma voor €39,95

Welke studie past bij mij? Dat is een moeilijke vraag, maar met dit online studiekeuzeprogramma kunnen wij jou helpen.

Je kunt ontdekken wat voor persoon je bent met welke talenten via een persoonlijkheidstest. Vervolgens zoek je jouw passies en interesses uit en die gebruik je om naar studies te zoeken. Je eindigt met een Studie Top-3 en een concreet stappenplan. Wanneer je klaar bent met het programma kies je welke studie het beste bij jou past!

Wat krijg je tijdens deze training?

Na afloop van dit online studiekeuzeprogramma weet je o.a. welke kleur persoonlijkheid je hebt. Ben je groen, dus heel analytisch? Of rood, dus heel avontuurlijk ingesteld? Je krijgt een online werkmap, studiekeuzetesten, inspirerende opdrachten, filmpjes met extra uitleg en concrete handvatten om de studie te kiezen die echt bij jou past.

Introductiefilmpje

Met het onderstaande filmpje legt Pedro precies uit wat je allemaal kan verwachten van dit studiekeuzeprogramma.

De inhoud van het programma

Helpt jou in praktische stappen aan de juiste studiekeuze

Het online programma is verdeeld in 8 hoofdstukken die hierboven beschreven staan. Ben jij er klaar voor om te ontdekken waar jouw interesses en talenten liggen?

keuzecirkel online studiekeuzeprogramma

Het Resultaat

persoonlijkheidstest

Om een goede keuze te kunnen maken voor je studie is het belangrijk dat je een overzicht hebt van wie je bent, wat je goed kan en wat je wilt.

Met deze testen en opdrachten kom je er achter wat jouw persoonlijkheid, talenten en passies zijn. Dit doe je stap voor stap in je eigen tempo.

Wanneer je een goed beeld hebt van jezelf als persoon en je kwaliteiten is het tijd om te zoeken naar studies.

In dit programma kijk je kritisch naar jouw gekozen studies en weet je na afloop de beste keuze te maken door de studies te rangschikken!

Schrijf je nu in!

Pak nu jouw kans met dit uitgebreide studieprogramma en ontdek welke studie bij jou past.  Schrijf je in door op onderstaande button te klikken.

Begin met jouw zoektocht naar je studie!