Waar geloven we in?

Wij geloven dat als je jezelf beter leert kennen, je betere keuzes kunt maken.

  • Wat voor persoon ben jij?
  • Waar word je blij van
  • Wat zijn jouw drijfveren
  • Waar krijg je energie van?
  • Waar ben je goed in?
  • Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten?
  • Wat past er bij jou, bij de persoon die jij bent?
  • Waar kom je optimaal tot bloei en waar heb je de grootste toegevoegde waarde?

Als je deze zaken duidelijk voor ogen hebt, kun je gerichte keuzes maken en intrinsiek gemotiveerd aan de slag. Of het nu gaat over studie- of loopbaankeuzes.  Zowel met studiekeuzebegeleiding als loopbaancoaching helpen wij jou met dit proces!

Hoe doen we dat?

We helpen deelnemers met het verkrijgen van meer zelfinzicht. Dat doen we door kwalitatief hoogstaande testen, diepgaande coachingsgesprekken, goed getrainde en gecertificeerde coaches en trajecten op maat waarmee we mensen echt verder helpen.

Waar nodig werken meerdere coaches en trainers samen, binnen een traject of project. Zo is de juiste expertise, kennis en ervaring aanwezig om onze klanten optimaal verder te kunnen helpen.

Haren kantoor
Plein 1945, 271251 MA Laren
Coach Pedro Dubislav

In 2011 heb ik KickStart opgericht omdat ik zag dat veel mensen worstelden met hun studie- en loopbaankeuzes, terwijl dit ook een mooi en leerzaam traject kan zijn. Daarvoor was ik jarenlang actief als freelance loopbaan- en studiekeuze-coach en trainer.

Ik geloof erin dat als mensen zichzelf beter leren kennen, zij betere keuzes kunnen maken. Mijn passie is dan ook om dagelijks mensen inzicht te geven in wie ze zijn, wat ze kunnen en wat hen drijft, om daar vervolgens de juiste studie of beroep aan te koppelen.

Samenwerking

We gebruiken de  Fitch-methode voor de toetsing van deelnemers. Dit is een psychologisch onderzoek (ontwikkeld met de universiteit van Utrecht) waaruit we een scherp profiel van je kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelingsmogelijkheden kunnen schetsen.

We werken samen met verschillende gecertificeerde freelance trainers en coaches. Dit doen we onder andere binnen het netwerk van TalentFirst, waardoor we naast individuele coaching en groepstrainingen ook team ontwikkelingstrajecten binnen bedrijven kunnen doen.

Naast het kantoor in Laren, werken we heel graag op de prachtige buitenlocatie De Hoorneboeg. Hier geven we groepstrainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding.

Wat leveren we?

Inspirerende en ‘life changing’ coachingstrajecten, waarbij jij 1-op-1 met jouw coach richting aan jouw leven, loopbaan en studie geeft. Samen bepalen we wat jou drijft, wat voor persoon je bent en hoe je dat heel concreet vertaald naar een baan of studie.

We organiseren daarnaast groepstrainingen om je op weg te helpen en begeleiden we mensen binnen organisaties (bijv. outplacement trajecten, sollicitaties en de juiste mensen op de juiste plek krijgen).