Kosteloos loopbaantraject / ontwikkeladvies

Heb jij hulp nodig bij het vinden van jouw droombaan? En wat past er nou echt bij jou en bij jouw kwaliteiten? Daar helpen we jou graag bij en dat kan nu gratis!

Mensen met maximaal MBO-2 opleidingsniveau kunnen door subsidie vanaf 1 april ’22 kosteloos een online loopbaan- of persoonlijk ontwikkeltraject bij ons volgen ter waarde van €700. 

Wat krijg je in dit traject:

  • 1-op-1 begeleiding
  • 4 uren online coaching
  • Een profielschets (inzicht in persoonlijkheid, talenten en drijfveren)
  • Een arbeidsmarktscan
  • Een persoonlijk ontwikkelplan
  • Toegang tot uitgebreide beroepen- en opleidingsdatabase
  • Aanvullende opdrachten (optioneel)
  • Gerichte hulp bij het vinden van een nieuwe baan of bij de juiste ontwikkeling in je huidige baan.

Een leven lang ontwikkelen

De overheid wil mensen met maximaal MBO-2 niveau helpen zich te blijven ontwikkelen en te blijven leren. Dit is nodig omdat door nieuwe technieken banen (snel) verdwijnen, de inhoud van banen verandert en nieuwe banen ontstaan. Deze veranderingen treffen met name werkenden en werkzoekenden met maximaal MBO-2 opleidingsniveau. Om dit tegen te gaan biedt de overheid een gratis ontwikkeladvies traject (loopbaan traject) om eigen inzetbaarheid en aanpassingsvermogen te vergroten en het risico op werkloosheid te verlagen.

Hoe werkt het?

In het ontwikkeladvies krijg jij zicht op de arbeidsmarktkansen die er voor jou zijn. Ook wordt jij ondersteund bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of krijg je tips bij het zoeken en solliciteren naar werk. Aan het einde van het traject krijgt jij een ontwikkelplan mee, met acties om beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Iedereen tussen 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van deze mogelijkheid. Om mee te doen, hoef jij je alleen maar AAN TE MELDEN. Als loopbaanadviseur vragen wij vervolgens de subsidie aan en handelen de administratie verder af.

Overzicht van het loopbaantraject

Meer weten?

Zijn er nog dingen onduidelijk of wil je nog wat meer informatie over het traject?

Je kan hiervoor contact opnemen via mail info@kickstartcoaching.nl of telefonisch 06-43010786 (Pedro). 

Het aanmeldproces