Kies de studie die écht bij jou past!

Wij helpen jou te ontdekken wat voor persoonlijkheid je bent, met bijpassende talenten en passies. Wat vind je leuk, waar ben je goed in, waar krijg jij energie van en wanneer ben je in de flow, zijn hierbij belangrijke vragen. En hoe vertaal je dit naar een passende studie en baan. Wij helpen jou om jouw eigen toekomst vorm te geven, waarbij je in je kracht staat, van toegevoegde waarde bent en plezier hebt in je studie en baan.

Studiekeuze groepstraining
Online studiekeuzetraining

Start alvast online met je studiekeuze vanaf
€9,95

We hebben net een nieuw online programma gelanceerd, waarmee je helemaal in je eigen tempo aan de slag kunt met jouw studiekeuze, op een moment dat het jou voor goed uitkomt.  Er zit ook een leerzame community bij met interessante studie informatie en waar je met elkaar in gesprek kunt gaan over het kiezen van een studie.

Maak met 100% zekerheid jouw studiekeuze. Deze training geeft succes én plezier!

Recensies van onze klanten

Lodewijk kwam zeer enthousiast thuis na die dag en heeft er veel over verteld. We zijn benieuwd wat het gaat worden na de zomer. Bedankt voor jullie gedegen aanpak en adviezen!
Helga en Ernst
Ouders van Lodewijk
5/5

Versneld
Coachingstraject

375
 • Persoonlijke begeleiding door een 1-op-1 coachingstraject
 • Voor een specifieke studiecheck
 • De analyse voor jouw droomstudie
 • Dit doen we al in 1 sessie!

Verkort
Coachingstraject

650
 • 4 uur 1-op-1 coaching waar testen thuis gemaakt worden
 • Traject van 2 sessies
 • Voor verder met je studiekeuze
 • Iets meer begeleiding nodig

Uitgebreid
Coachingstraject

895
 • 1-op-1 coachingstraject van 7 uur
 • Persoonlijke begeleiding met testen
 • Uitgebreide rapportage met een werkmap
 • Direct toepasbaar stappenplan

Waarom een studiekeuzetraject heel handig kan zijn, een aantal feitjes:

Je kunt beter kiezen

Tijdens dit individuele coachingstraject leert jouw persoonlijke coach jou hoe je slim en beter kunt kiezen, door jouw zelfinzicht en zelfkennis in te zetten. De keuzes die je dan maakt zijn gebaseerd op jouw intrinsieke motivatie, drijfveren, passies, talenten en je persoonlijkheid. Zo kies je met zekerheid de studie die bij jou past. Je haalt met meer succes en plezier je diploma en je vermindert de kans op uitvallen tijdens het eerste studiejaar (door een verkeerde studiekeuze).

Steeds meer verwachtingen voor je studie

Nieuwe wetgeving dwingt scholieren om in 1 keer de juiste keuze te maken. Zo moet je voor 1 mei kiezen (numerus fixus studies voor 15 januari), moet je in het eerste jaar een minimaal aantal punten halen (bindend studie advies) en is door invoering van het leenstelsel een verkeerde keuze zeer prijzig (€12.000,- per jaar voor uitwonende studenten).

Bewust kiezen maakt gelukkig

Hoe beter een studie bij je past, hoe makkelijker en met meer plezier jij je diploma haalt! Onderzoek wijst uit dat bewuste keuzes leidt tot intrinsieke motivatie en een gelukkiger leven.

Een verkeerde studiekeuze zorgt voor veel stress!

Van alle eerstejaars studenten valt gemiddeld meer dan eenderde uit of switcht in het eerste jaar. Over twee jaren genomen is dat aantal nog veel hoger. Belangrijkste reden hiervoor is dat scholieren geen intrinsiek gemotiveerde keuze maken, dus niet kijken naar welke studie past bij hun talenten, passies en persoonlijk.