Hoe werkt het loopbaancoaching traject?

Je gaat echt de diepte in

Deelnemers van loopbaancoaching gaan met loopbaancoach Pedro echt de diepte in. Hij staat je bij om samen met jou te werken aan je carrièreprofiel en uit te zoeken welke sector en baan echt bij jou passen.

Geef jouw traject vorm

Jij geeft jouw eigen coachingstraject vorm, op de manier die jij prettig vindt. Het standaard traject bestaat uit 7 uren coaching. Dit spreiden we over een periode met gerichte en krachtige sessies van ongeveer 1,5 uur.

We bieden daarnaast op maat trajecten die we samen met jou vorm geven. We horen graag jouw wensen, tijdens een gratis intakegesprek, waarmee we een persoonlijk traject voor jou samenstellen.

Wat is het belangrijkste?

Het belangrijkste van ons traject is dat er bij jou ‘kwartjes gaan vallen’ die ervoor zorgen dat jij de juiste loopbaankeuzes kan maken. Vaak gaat dit ook over keuzes breder dan jouw loopbaan en die impact hebben op de rest van je leven.

Zo zul je zien dat als je het juiste werk doet dat bij je past en je energie geeft, je ook meer plezier en ruimte in je privé leven hebt. Om tot deze inzichten te komen gebruiken we testen en opdrachten die tijdens individuele gesprekken vertaald worden naar wat jou drijft, waar jij energie van krijgt en waar jij blij van wordt.

Inhoud van het loopbaantraject

Gratis intake (uitleg werkwijze en opbouw van traject bepalen)
Interessetest (Fitch)
Persoonlijkheidsanalyse (Fitch)
Drijfveren
Talentenscan
Valkuilen en ineffectief gedrag (overwinnen van belemmerende overtuigingen)
Keuzes maken, sector(en) en functies
Actie- en stappenplan (op weg naar de juiste baan)
Tussentijds en achteraf monitoren en bijsturen

Coaching en training

Wij bieden ook online coachingsessies. De inhoud en aanpak hiervan is hetzelfde als onze face to face trajecten, maar vindt dan plaats via videobellen (skype, zoom etc.).

  • Je krijgt vooraf de opdrachten, testen en werkmap gemaild.
  • Een samenvatting, rapportages en tussentijdse opdrachten worden per mail nagestuurd.
  • Mensen die hiervan gebruik willen maken bieden wij 25% korting op al onze trajecten.

Hoe ziet het proces eruit?

Traject op maat?

Mocht je speciale wensen hebben, dan kunnen we voor jou een op maat traject maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meerdere coachingsessies (van 1,5 uur) verdeeld over een langere periode. Tijdens een gratis intakegesprek (telefonisch of bij ons op kantoor) bespreken we dit graag met je en maken hiervoor een aangepaste offerte.

De Testen

We werken samen met Fitch, die samen met de universiteit van Utrecht een assessment hebben ontwikkeld. Het Fitch Assessment is een online persoonlijkheidsonderzoek dat je binnen een half uur inzicht geeft in je belangrijkste kwaliteiten, kwetsbaarheden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Het Fitch Assessment is gebaseerd op de Fitch Methode en kent drie onderdelen: één vragenlijst die betrekking heeft op je gedrag. Eén vragenlijst die betrekking heeft op je drijfveren. En een aantal vragen met betrekking tot wetenschappelijk onderzoek. Het Fitch Assessment resulteert in een persoonlijke en concrete rapportage van ongeveer 20 pagina’s (klik hieronder voor een voorbeeld).

Wat zijn de voordelen?