ALGEMENE VOORWAARDEN

Bedankt dat je deel wil nemen aan onze training/coaching. Wettelijk zijn we verplicht om de algemene voorwaarden te vermelden. Dit zijn regels voor webshops waar we aan moeten voldoen. Wij willen je graag zo goed mogelijk van dienst zijn en mochten er toch nog vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op. De gegevens staan hieronder.

Contactgegevens
KickStart Coaching
Ruiterweg 28
1251 ZZ, Laren
Tel. 020-8932745
KvK: 34.35.60.25
BTW: 159620661B01

Door je aanmelding en betaling geef je te kennen dat je met de algemene voorwaarden akkoord gaat. De vermelde bedragen zijn in euro’s en zijn inclusief BTW.

Art.1 Bevestiging en informatie

Na jouw betaling krijg je binnen 24 uren een bevestiging per mail, van jouw deelname aan de KickStart training of individuele coaching op de locatie en datum van jouw keuze. Daarnaast krijg je binnen dezelfde termijn aanvullende informatie over het adres, tijden en benodigdheden die jij mee moet nemen naar de training. Mocht je de digitale bevestiging binnen 2 dagen niet ontvangen hebben, neem dan even contact op met info@kickstartcoaching.nl.

Art. 2 Annuleren

Je kan kosteloos tot 48 uren voor de aanvang van de opgegeven training. Dan zijn er 3 opties:
1. Het geld wordt teruggestort
2. Je kunt je opgeven voor een andere datum
3. Je kan je ook aanmelden voor één van onze andere diensten, bijvoorbeel een individueel coachingstraject

Bij annulering binnen een kortere termijn dan 48 uren voorafgaand aan de start van de training, wordt het betaalde bedrag niet geretourneerd.

Art.3 Actieve instelling en retourneren betaling

Een studie-, profile- of beroepskeuze maak je zelf en wij zullen je daarbij optimaal begeleiden d.m.v. coaching (gesprekken), oefeningen, opdrachten en testen. Als je deelneemt aan de KickStart trainingen of individuele coaching, verwachten wij van onze deelnemers een actieve houding en inzet om zo te komen tot een optimaal resultaat. Mocht dit niet het geval zijn en vertoont een deelnemer niet de juiste inzet en/of geen actieve houding dan is het retourneren van de betaling, bij ontevredenheid, geen optie.

Art. 4 Privacy

KickStart Coaching neemt de verantwoordelijkheid op zich om ervoor  te zorgen dat er zo zorgvuldig mogelijk wordt omgegaan met jouw vertrouwelijke gegevens. Alleen medewerkers binnen KickStart Coaching hebben inzage in jouw persoonsgegevens. Contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres etc.) en persoonlijke testuitslagen, worden 3 jaar bewaard nadat ze zijn ingevoerd. De termijn van 3 jaar is gebaseerd op de geldigheidsduur van de data die is verzameld. Binnen deze termijn kun je als respondent je data opvragen. Voor testen werken wij samen met Fitch (fitch.nl) en de portal waar de persoonsgegevens voor de Fitch analyses zijn opgeslagen zijn beschermd met een Secure Socket Layer (SSL) beveiliging, die alle gevoelige informatie onherkenbaar codeert alvorens te verzenden. Je hebt recht op inzage, correctie/aanvulling, verwijdering en opname van jouw persoonsgegevens binnen de bewaartermijn.

Art. 5 Overige bepalingen

Voor klachten kun je een e-mail naar ons sturen, waarna wij de klacht met veel zorg in behandeling zullen nemen en hier binnen 2 dagen op zullen reageren. Het emailadres hiervoor is info@kickstartcoaching.nl.

Op alle rechtsbetrekkingen tussen opdrachtnemer (KickStart Studiekeuze (KickStart Coaching) en opdrachtgever (klant) is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen, voor zover behorend tot de competentie van de arrondissementsrechtbank, zullen in eerste instantie worden berecht door de bevoegde rechter in de plaats van vestiging van de opdrachtnemer (KickStart Studiekeuze (KickStart Coaching).