Individuele loopbaancoaching

Hoe bereik je intrinsieke motivatie? Dat je je werk doet omdat je dat graag wil, omdat het je energie geeft en omdat je er een innerlijke drive bij voelt. Hoe lever jij een bijdrage aan een bedrijf, aan een doelgroep of aan de wereld, waarbij je voelt dat het klopt. Hiervoor moet je in contact komen met je innerlijke zelf en zo je drijfveren en passies ontdekken. Daarnaast is het van belang om te weten wat voor persoonlijkheid je hebt en welke talenten en valkuilen. Heb je overtuigingen die jou tegenhouden om tot volle potentie te komen?

Dit loopbaantraject leidt tot diepgaande kennis van je talenten, persoonlijkheid, drijfveren en ontwikkelingsmogelijkheden. Na een intensief proces met jouw eigen coach heb je helder voor ogen wie je bent, wat je drijft, waar je goed in bent en hoe je belemmerende gedachten aan de kant kunt schuiven. Zo begin je goed voorbereid aan een nieuwe carrière waar jij echt blij van wordt. Wij helpen jou om de beste versie van jezelf te zijn!

Na dit coachingstraject weet jij:

 • Wat jouw talenten zijn
 • Wat jouw drijfveren en passies zijn
 • Welk persoonlijkheidstype jij bent
 • Jouw ontwikkelingsmogelijkheden
 • Welke sector en soort organisaties goed bij jou passen
 • Welke functie en rol jij zou moeten vervullen
 • Welke bedrijfscultuur jou energie geeft
 • Hoe geïnspireerd en gemotiveerd aan de slag te gaan
 • Wat een concreet en handig stappenplan voor jou is

Je gaat echt de diepte in

Deelnemers aan het individuele traject gaan met hun coach echt de diepte in. Een zeer ervaren begeleider staat je bij om samen met jou te werken aan je carrièreprofiel en uit te zoeken welke sector en baan echt bij jou passen.

Geef jouw traject vorm

Jij geeft jouw eigen coachingstraject vorm, op de manier die jij prettig vindt. Het standaard traject bestaat uit 7 uren coaching. Dit spreiden we over een periode met gerichte en krachtige sessies van ongeveer 1,5 uur. We bieden daarnaast op maat trajecten die we samen met jou vorm geven. We horen graag jouw wensen, tijdens een gratis intakegesprek, waarmee we een persoonlijk traject voor jou samenstellen.

Inhoud van het loopbaantraject

Gratis intake (uitleg werkwijze en opbouw van traject bepalen)
Interessetest (Fitch)
Persoonlijkheidsanalyse (Fitch)
Drijfveren
Talentenscan
Valkuilen en ineffectief gedrag (overwinnen van belemmerende overtuigingen)
Keuzes maken, sector(en) en functies
Actie- en stappenplan (op weg naar de juiste baan)
Tussentijds en achteraf monitoren en bijsturen

NU INSCHRIJVEN VOOR JOUW LOOPBAANTRAJECT

ONZE WERKWIJZE

Het belangrijkste van ons traject is dat er bij jou ‘kwartjes gaan vallen’ die ervoor zorgen dat jij de juiste loopbaankeuzes kan maken. Vaak gaat dit ook over keuzes breder dan jouw loopbaan en die impact hebben op de rest van je leven. Zo zul je zien dat als je het juiste werk doet dat bij je past en je energie geeft, je ook meer plezier en ruimte in je privé leven hebt. Om tot deze inzichten te komen gebruiken we testen en opdrachten die tijdens individuele gesprekken vertaald worden naar wat jou drijft, waar jij energie van krijgt en waar jij blij van wordt.

De Testen

We werken samen met Fitch, die samen met de universiteit van Utrecht een assessment hebben ontwikkeld. Het Fitch Assessment is een online persoonlijkheidsonderzoek dat je binnen een half uur inzicht geeft in je belangrijkste kwaliteiten, kwetsbaarheden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Het Fitch Assessment is gebaseerd op de Fitch Methode en kent drie onderdelen: één vragenlijst die betrekking heeft op je gedrag. Eén vragenlijst die betrekking heeft op je drijfveren. En een aantal vragen met betrekking tot wetenschappelijk onderzoek. Het Fitch Assessment resulteert in een persoonlijke en concrete rapportage van ongeveer 20 pagina’s (klik hieronder voor een voorbeeld).

Voorbeeldrapportage van Persoonlijkheidstest

Maak een bewuste loopbaankeuze.

 • Je ontdekt wie je echt bent en wat jou drijft in je leven
 • Je maakt een loopbaankeuze waar je intrinsiek gemotiveerd voor bent
 • Je volgt een traject dat op maat gemaakt is voor jou
 • Je ontvangt uitgebreide rapportages en samenvattingen
 • Individuele coaching door een gecertificeerd professional
 • Veel persoonlijke aandacht

SCHRIJF JE NU IN VOOR JOUW LOOPBAANTRAJECT!