Succes met KickStart!

Resultaten van onze trajecten

Sinds 2011 hebben we meer dan 3000 mensen getraind en gecoacht. Omdat we erg benieuwd zijn naar de mening van deze deelnemers, nemen we altijd een tevredenheidsonderzoek af. Dit heeft o.a. de volgende resultaten opgeleverd:

Wetenschappelijk bewezen

Kickstart heeft niet alleen een mooie en vooruitstrevende visie, maar deze visie blijkt ook nog eens te werken in de praktijk. Uit een statistische analyse blijkt namelijk dat deelnemers die hebben meegedaan aan onze training significant beter weten welke studie zij gaan doen en welke baan bij hun past!

Enquête

Uit een enquête die we dit jaar hebben afgenomen onder 158 deelnemers blijkt verder dat onze Kickstart Coaches worden beschreven als behulpzaam, persoonlijk, betrokken en gezellig. Deelnemers geven onze coaches dan ook een 8,1 als gemiddeld rapportcijfer.

Onze deelnemers geven verder aan dat ze onze trajecten erg nuttig vonden omdat ze naar huis gaan met meer zelfinzicht én concrete resultaten! Bovendien vinden ze het fijn dat er vanuit verschillende invalshoeken wordt gekeken. Zo worden niet alleen de interesses en persoonlijkheid bij het keuzeproces betrokken, maar ook de passies en kwaliteiten van een deelnemer.

Quotes

Een greep uit de reacties die de deelnemers achterlaten in onze enquête:

KS-QUOTES