Waar geloven we in?

Kickstart gelooft dat als je jezelf beter leert kennen, je betere keuzes kunt maken. Wat voor persoon ben jij? Waar word je blij van, waar krijg je energie van? En waar ben je goed in? Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten? Als je deze zaken duidelijk voor ogen hebt, zijn keuzes simpel te maken. Of het nu gaat over een profielkeuze, studiekeuze of baankeuze.  Wat past er bij jou, bij de persoon die jij bent? Waar kom je optimaal tot bloei en waar heb je de grootste toegevoegde waarde?

Hoe doen we dat?

We helpen deelnemers met het verkrijgen van meer zelfinzicht. Dat doen we door kwalitatief hoogstaande testen, goed getrainde coaches en dienstverlening op maat waarmee we mensen echt verder helpen.

Wat leveren we?

We organiseren ééndaagse trainingen voor groepen, die je echt verder helpen in het keuzeproces. We bieden daarnaast individuele coachingstrajecten, voor mensen die liever op maat begeleid willen worden. Dit doen we in Amsterdam, Laren, Den Bosch en Rotterdam.

Onze coaches:

Pedro

Pedro

Als opgeleid coach, heb ik in 2011 KickStart opgericht omdat ik zag dat heel veel mensen worstelden met hun studie- en beroepskeuze, terwijl dit ook een leuk en leerzaam traject kan zijn. Ik geloof erin dat als mensen zichzelf beter leren kennen, zij betere keuzes kunnen maken. Mijn passie is dan ook om dagelijks mensen inzicht te geven in wie ze zijn, wat ze kunnen en wat hen drijft, om daar vervolgens de juiste studie of beroep aan te koppelen.

020-8932754
info@kickstartcoaching.nl

Adriaan

Adriaan

Ik heb fiscaal recht gestudeerd. Vervolgens ben ik in het bedrijfsleven gaan werken en de afgelopen 10 jaar heb ik een eigen bedrijf opgebouwd in de financiële dienstverlening. Als manager/ondernemer heb ik veel ervaring opgedaan bij het begeleiden van starters op de arbeidsmarkt. Ik blijf het enorm leuk vinden om bij jonge mensen hun talenten te ontdekken en hen helpen deze te ontwikkelen. Sinds 2016 ben ik betrokken bij Kickstart, waar ik ook verantwoordelijk ben voor de marketing en financiën. Verder heb ik meer dan 10 jaar in verschillende landen in het buitenland gewoond en gewerkt.

020-8932754
adriaan@kickstartcoaching.nl

Jojan

Jojan

Hoi ik ben Jojan! Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als psycholoog-trainer. Ik help mensen graag met het ontdekken wat hun drijfveren zijn en waar ze goed in zijn. Bij Kickstart Coaching geef ik trainingen en ben ik verantwoordelijk voor de methodiekverbetering.

020-8932754
info@kickstartcoaching.nl

Elma

Elma

Focus en een luisterend oor. Twee basis ingrediënten die ik inzet om met oprechte aandacht het gesprek aan te gaan. Ik vind het heel interessant om samen met iemand te kijken naar zijn of haar groei mogelijkheden op het gebied van zelfkennis in combinatie met studie en of werk. Ik ben momenteel derdejaars Toegepaste Psychologie studente aan de Hogeschool in Leiden en geef daarnaast trainingen bij KickStart.

020-8932754
info@kickstartcoaching.nl

Leanne

Leanne

Hallo, ik ben Leanne en ik ben afgestudeerd Toegepast Psycholoog. Ik heb mijn scriptie geschreven voor KickStart. Sindsdien geef ik regelmatig trainingen, doe ik marketing en hou ik de sociale media bij, en allemaal met veel plezier.

020-8932754
info@kickstartcoaching.nl

Heleen

Heleen

Als coach en trainer maak ik je graag bewust van jouw talenten en eigen-wijsheid. Ik ga op zoek naar datgene waar je ogen van gaan twinkelen, zodat je daar in je studie of baan mee aan de slag kan. Ik noem mezelf ook wel 'een schop onder je kont-coach', en word dan ook blij van mensen in beweging krijgen. Verder houd ik erg van improviseren en kijk ik per persoon wat er nodig is om tot de juiste keuze te komen. Ik hou van de improvisatie en afwisseling in mijn werk als coach en trainer voor KickStart Coaching.

020-8932754
info@kickstartcoaching.nl

Frank

Frank

Meestal is het inzicht en inspiratie dat iemand daadwerkelijk helpt om verder te komen. Bij KickStart is het dan ook mijn doel om dit te faciliteren en wat geeft het enorm veel energie om een ander te kunnen helpen.

020-8932754
info@kickstartcoaching.nl

Maarten

Maarten

Tegenwoordig zijn er zoveel leuke mogelijkheden op studiegebied. Ik vond altijd (te)veel dingen leuk en heb daarom meerdere studies gevolgd. Met een bachelor Maatschappelijk werk, een bachelor Psychologie en een master Criminologie op zak ben ik een enthousiaste en ervaren trainer bij Kickstart die graag met jou op zoek gaat naar maar waar jij nou écht blij van wordt.

020-8932754
info@kickstartcoaching.nl

Marieke

Marieke

Een studiekeuze maken is ontzettend moeilijk. Er is zo veel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zelf heb ik ook ooit de verkeerde studiekeuze gemaakt en met mij vele anderen. Daarom vind ik het belangrijk om jongeren te helpen met hun keuze. Als coach/trainer probeer ik de scholieren zelf inzicht te geven in hun eigen talenten en vaardigheden. Het geeft voor mij veel voldoening om daar een steentje aan bij te dragen. Ik heb mijn opleiding Toegepaste Psychologie bijna afgerond wil daarna zeker verder gaan in het begeleiden en coachen van mensen.

020-8932754
info@kickstartcoaching.nl

Suzanne

Suzanne

Ik ben Suzanne Feitsma, heb meerdere studies gevolgd waaronder Sociale Psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en weet daarom uit ervaring hoe belangrijk het is om de juiste studie te kiezen. Daarom vind ik het te gek om bij Kickstart te werken zodat ik aankomende studenten kan helpen ontdekken waar ze enthousiast van worden en wat bij hen als persoon past.

020-8932754
info@kickstartcoaching.nl